WordPress onderhoud

Onderhoud, optimalisatie, beveiliging en 24/7 support voor je WordPress website. Wij nemen jouw zorgen in handen en pakken het onderhoud voor jouw website op!

Waarom wordpress onderhoud?

Het onderhouden van je WordPress website is enorm belangrijk. denk hierbij aan het technisch onderhoud zoals controleren of de laatste versie van PHP geïnstalleerd en actief is, zijn de WordPress plugins up-to-date en er voor zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. Ook het controleren of teksten en afbeeldingen nog op de juiste plek staan na een update hoort bij website onderhoud. Het zorgt er namelijk voor dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van jouw mooie website. Door het onderhoud aan je website en alle plugins uit te besteden. Weet je zeker dat jouw WordPress website altijd veilig en up-to-date is, en dit terwijl jij je bezig kunt houden met andere zaken.

WordPress is het meestgebruikte CMS-systeem ter wereld. Dit komt onder andere door het feit dat WordPress ‘gratis’ te gebruiken is en het een open-source platform is.

Het gebruik van een open-source platform zoals WordPress heeft enorm veel voordelen, maar heeft ook een keerzijde. Hackers zijn continu op zoek naar kwetsbaarheden, waardoor er met regelmaat veel updates doorgevoerd dienen te worden om je WordPress website en klantgegevens veilig te houden.

Daarnaast dienen de plugins van WordPress ook geüpdate te worden zodat jouw website optimaal blijft presenteren en werken. Ook zorg je ervoor dat je gebruikt kunt maken van alle nieuwe features die de plugin heeft uitgebracht.

De voordelen van wordpress onderhoud

WordPress onderhoud door Onyx Media, wij vereenvoudigen digitalisering.

Prijzen

Klein

Voor kleine organisaties en ZZP’ers

Maandelijks

€35

* Prijzen zijn exclusief BTW

Premium

Geschikt voor webshops en grotere websites

Maandelijks

€55

* Prijzen zijn exclusief BTW

Je wordpress website laten onderhouden
door Onyx Media

Onyx Media Site logo - Online Marketing bureau in Babberich

Laten we kennismaken.

Veelgestelde vragen.

Het onderhouden en up-to-date houden van jouw WordPress website en plugins is zeer zeker van belang. Het tijdig onderhouden van jouw WordPress website zorgt er namelijk voor dat de website geoptimaliseerd blijft, je gebruik kunt maken van nieuwe functies, het voorkomen van security breaches en seo optimalisatie.

Wij van Onyx Media zijn gespecaliseerd in het terug halen van de website wanneer deze is gehacked. We passen wachtwoorden van de website, FTP en DirectAdmin aan om de hackers buitenspel te zetten. Ook verwijderen we de geïnfecteerde bestanden en zorgen voor extra beveiliging op je website.

Neem contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

Ja wij van Onyx Media zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van page-speed. Tevens gebruiken wij een de WP-Rocket plugin om foto’s en bestanden op de WordPress website te optimaliseren, dit geheel zonder verlies van kwaliteit. Ook zorgen wij er voor dat je website gaat cachen en het verkleinen van CSS en JS om zo de website laad tijd te versnellen.

Voor het onderhouden en aanpassen van de website kunnen we een maatwerk onderhoudspakket samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op om de wensen te bespreken.

Wij van Onyx Media geloven niet in vasten contracten, daarom kun je gemakkelijk maandelijks jouw WordPress onderhoudspakket opzeggen.