Elementor website laten maken

Voor het laten maken van een website zijn er talloze mogelijkheden. Waar begin je dan precies? Met de page-builder van Elementor in combinatie met WordPress kun je eenvoudig zelf je website uitbreiden en aanpassen. Elementor biedt je alle widgets en tools voor het neerzetten van een unieke website.

responsive website

Elementor website laten maken die geschikt voor alle apparaten!

Het gebruik van een mobiele telefoon is niet meer weg te denken deze tijd, momenteel zijn er zelfs meer bezoekers die via een telefoon jouw website bezoeken dan via een desktop. Hierom is het dus belangrijk dat de website voor alle apparaten geoptimaliseerd is.

Het geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten noemen we ook wel een responsive webdesign. Een responsive webdesign zorgt ervoor dat met welk formaat scherm de bezoeker de website bekijkt alles zich aanpast aan de schermgrootte.

kosten plaatje

Wat zijn de kosten van het laten maken van een Elementor website?

Een WordPress website laten bouwen met Elementor is geheel maatwerk. Het voordeel van een maatwerk Elementor website is dat je een volledig uniek webdesign hebt. Een gemiddelde informatieve website start vanaf 1.500 euro.

Ben je op zoek naar meer maatwerk in combinatie met een SEO of marketing plan zal deze prijs hoger liggen. Plan een gesprek met ons en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een website realisatie met Elementor Pro.

De voordelen van een WordPress website gebouwd met Elementor.

Elementor bied verschillende voordelen in zowel ontwikkeling als het beheer van de website. Dit in combinatie met een gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een perfecte basis voor jouw nieuwe website!

Zelf je website aanpassen of content toevoegen?

Wil je een tekst aanpassen, afbeelding toevoegen, blog schrijven of pagina toevoegen? Geen probleem! Met de Elementor page-builder kun je gemakkelijk nieuwe content toevoegen aan jouw website.

Page speed optimalisatie

Wanneer je website veel elementen moet laden kan dit nadelig zijn voor de website snelheid. Een slome website is ook nadelig voor het ranken in de zoekmachines. Met Elementor kun je eenvoudig elementen efficiënt laten inladen. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijkere website.

Bouw je eigen thema

Jouw huidige website zit vast aan een thema en er zijn weinig aanpassingen te maken? Met de Elementor page-builder kun je je eigen thema bouwen. Hierdoor kun je een geheel unieke website bouwen.

Veel intergraties zijn mogelijk

Naast dat je met Elementor een maatwerk WordPress website kunt maken heeft Elementor ook verschillende integraties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reCAPTCHA of het koppelen van jouw mailsysteem aan de formulieren op jouw website.

Laten we kennismaken.

Wat kost een website met Elementor Pro?

Elementor website laten maken?

Een eerlijke prijs voor jouw nieuwe website is afhankelijk van de omvang en functionaliteiten die de website zal bevatten. Ik van Onyx Media lever alleen compleet maatwerk wat geschikt is voor alle apparaten. Door het gebruiksvriendelijke drag-n-drop systeem van Elementor Pro is de website gemakkelijk zelf door jou te beheren.

Graag wil ik eerst weten wat jouw wensen zijn om een passende offerte op maat te geven voor uw project.

Een elementor website laten maken door Onyx Media? Voor een geheel vrijblijvend advies- / kennismakingsgesprek. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor het realiseren van een elementor website op maat.